tiistai 8. huhtikuuta 2014

Jalat irti maasta

Trampoliini on meillä koko perheen paras kaveri.
Viime lauantaina se oli taas ilmestynyt meidän pihaan: trampoliini. Monet pitävät tramppaa varsinaisena turmapesäkkeenä, mutta meillä ei tällaista ongelmaa ole ollut - me hankittiin tuo kotipihan komistus (vai liekö rumistus) vasta viime vuonna lastemme ollessa 12- ja 14-vuotiaat. Sitä ennen ei tunnettu tarvetta tai ei otettu satunnaisia ruinailuja kuuleviin korviimme. Eikä ole laitos seissyt pihassa turhan panttina; vuoron perään siellä pomppivat kaikki meistä vanhimmasta nuorimpaan. On meinaan hyvää kuntoliikuntaa, ei tartte enää lenkille lähteä jonkin aikaa siinä pompittuaan ja vehdattuaan. Lapsilla on usein trampalla pallo mukana, ja kylä lähtee kaikenmaailman skorpioni- ja saksipotkut. 

Sen verran oli itsellä jalat irti maasta lauantaina, kun Kouvola Cupiin oli lähdetty puoli kuudelta aamulla ja kotiin palailtiin yhdentoista maissa, että pääsi yllättämään moni muukin asia kuin trampoliini. Sunnuntai ja maanantaipäivä siinä sitten meni vilahtaen ohi ilman että tuli seurattua uutisia, ja maanantai-iltana iltapäivälehtien lööppejä kauppareissulla katsellessa ihmetys oli valtaisa, kun huomasin, ettei meillä näköjään ollutkaan enää jatkossa sama pääministeri kuin viimeksi kun asiasta kuulin. Niin muuttuu maailma Eskoseni, näemmä.

**************************************************************************************************

Rakas kummityttöni tanssii ja pomppii nyt Taivaan trampoliinilla, jalat irti maasta. Tänään lensi joutsen pihamaamme yli aivan matalalta, trampoliinin yli. Vaikka tyttöseni lauloitkin joutsenlaulusi aivan liian aikaisin, pysyt aina sydämissämme. Surun nyt vyöryessä ylitsemme tsunamin lailla iloitsen kuitenkin siitä, että olit osa elämäämme pienen ohikiitävän hetken. 

Siellä sinä lennät nyt joutsenten kanssa; pää pilvissä, jalat tukevasti ilmassa. Lepää rauhassa Enni pieni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti