lauantai 16. marraskuuta 2013

Futsalia ja mitalijuhlia

Meidän perhe ei pääse pallosta eroon, vaikka jaliskausi jo päättyikin - nyt pelataan salifutista eli futsalia :-)
Kauden päättäjäisiä pojat viettivät Vesalan leiri- ja kurssikeskuksessa pitsaa syöden, Fifaa pelaten ja osa saunoenkin, uskaltautuivatpa eräät rohkelikot uimaankin hyiseen marraskuiseen veteen... Ja nyt on sitten futsal-kausi alkanut! Ensimmäinen turnaus kisattiin isänpäivänä, ja osa meidän joukkueen vanhemmista oli paikalla aamuyhdeksästä iltaviiteen eli täyden työpäivän verran, olimme nimittäin "kotijoukkueena" järjestämässä turnauskahviota. Mukavasti saimme porukan mukaan talkoisiin, lähes kaikki perheet toivat jotain tarvikkeita, leipoivat tai olivat hommissa myyjinä tai toimitsijoina. Aamu alkoi Säynätsalon Kuntotalolla sämpylöitä ja ruisleipiä kooten ja kelmuttaen ja muita tarjottavia esille laittaen. Ja hyvin kelpasivat äitien leipomukset pelaajille ja taustajoukoille - pitsa ja mokkapalat taisivat olla ne suurimmat hitit ;-)
Heti ekassa pelissä kymmeneltä päästiin jännittämään "paikallisottelua" kun JJK Blue ja JJK White asettuivat vastakkain. Tällä kertaa Blue veti pitemmän korren runsasmaalisessa ottelussa 11-7. Oli siinä toimitsijoiden oltava tarkkana kellon ja pöytäkirjan kanssa, kun tilanteet seurasivat toisiaan, ja aina kun peli keskeytyi virheen tms. takia, myös kellon tuli pysähtyä; futsalissa kun mitataan tehokasta peliaikaa vähän niin kuin jääkiekossa. Päivän mittaan nähtiin kahdeksan ottelua, joista meidän Blue ja Red pelasivat kumpikin kolmessa ja White kahdessa. Poikia on tosiaan meidän Blue/Red -yhdistelmä-joukkueessamme niin paljon, että tälle kaudelle piirisarjaa lähti pelaamaan kokonaista kolme JJK -99 -joukkuetta - futsalissahan kentällä on kerrallaan vain viisi pelaajaa, vaikka toki vaihtomiehiä tarvitaan mielellään toinen mokoma. Piirisarjan voittaja lähtee maaliskuussa kisaamaan Suomen mestaruudesta Pirkkahalliin, joten siinä on porkkanaa kerrakseen! Blue aloitti vakuuttavasti kolmella voitolla eka turnauksessa, mutta matka sarjan mahdolliseen voittoon on vielä pitkä ja mutkikas... Tietenkin toivotaan, että j o k u meidän joukkueista voittaisi ja pääsisi mittelemään taitojaan Mestareiden turnaukseen!
Viime kesän uurastuksen hedelmistä päästään nauttimaan reilun viikon päästä, kun Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin palkitsemistilaisuus järjestetään Sydän-Laukaan koululla ja Blue vastaanottaa kultamitalinsa -99 -ikäluokan piirinmestaruudesta. Pikkutakkia on jo sovitettu päälle - näihin juhliin ei mennäkään verkkarit jalassa ;-)!!! Onnea vielä pojat mitalien johdosta ja tsemppiä tuleviin taisteluihin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti