maanantai 1. elokuuta 2011

Astetta enemmän nostetta

Se on siinä - yrityksemme on rekisteröity! Aika alkaa tehdä kauppaa, suunnitella tulevaa ja toimia yhdessä maakuntamme ja maamme parhaaksi :-)
Alkukesä on kierretty maakuntaa eri suunnilla, otettu yhteyksiä ja puhuttu tuntikausia puhelimessa, täytetty lomakkeita ja edetty byrokratian eri rattaissa - ei sillä, että kaikkia lomakkeita olisi vieläkään täytetty tai kaikkia puheita pidetty. Pelkkään palaveeraamiseen ja suun pieksäntään ei aikamme ole kuitenkaan kulunut, vaan konkreettisia tuloksia alkaa pikkuhiljaa olla käsissämme. 


Sisaryrityksemme Infokone Oy:n kanssa olemme ylpeänä lanseeranneet uuden matkailutoimijoille tarkoitetun MatkailuNosturi.ru -palvelusarjan, josta löytyvät työkalut niin pienten kuin suurempienkin matkailuyritysten venäjänkielisen internet-markkinoinnin tarpeisiin. Liikkeelle voi lähteä joko pienemmällä budjetilla, promosivulla Venäjällä hyvin tunnetussa finnish.ru -portaalissa, tai panostaa omaan venäjänkieliseen mini- tai midisivustoon sekä runet-markkinointisopimukseen. Lainaan taas häpeilemättä toisen tuotteen mainoslausetta - mutta vain tässä epävirallisessa blogissani ;-) - kun lupaan palvelupakettimme tilaajalle "astetta enemmän nostetta" Venäjän-markkinoilla! Kiinnostuneet, ottakaa rohkeasti yhteyttä, sähköpostiosoite löytyy profiilistani..


Vähitellen alkavat tulevan toimintamme ulkoisetkin puitteet hahmottua - löysimme Jyväskylän keskustasta mainiot toimitilat, joita parhaillaan remontoidaan tarpeisiimme. Muuttamaan pääsemme lähikuukausien aikana, edelleen yhdessä Infokoneen kanssa. Kuluneiden viikkojen aikana on sopimuksia, maksuehtoja ja muita asiakirjoja kirjoitettu urakalla uuden yhtiön nimiin, tietoja ja logoja päivitetty, käytännön kysymyksiä mietitty monilta tahoilta. Ja löytyihän se tittelikin lopulta - allekirjoittanut kulkee nykyään nimikkeen "myyntijohtaja" alla :-)


Vielä pitää jokunenkin lomake siis täyttää ja laskelma tehdä esim. luottokorttimaksamisen ja valmismatkaliikkeeksi rekisteröitymisen tiimoilta, mutta pikkuhiljaa päästään jo kiinni siihen itseensä: matkailupalvelujen tuottamiseen rakkaan itänaapurimme miljoonille potentiaalisille asiakkaille. Varmaa on, ettei työsarka aivan heti lopu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti