perjantai 13. toukokuuta 2011

Jännitystä ilmassa

Sisällä kuplii. Sydän hakkaa, uni ei tule. Jännittää, mutta hyvällä tavalla. Elämä on kantamassa minua jälleen uusiin haasteisiin. 


Huh huh, raskas ja stressaava viikko takana. Vihdoinkin istuin alas ja keskityin matkailu-palvelujen markkinointiviestinnän ja tuotteistamisen näyttötehtävien kirjoittamiseen. Uskomatonta, miten  vaivalloista omien tekemistensä analysointi voikaan olla! Itse tarinapolun käsikirjoittaminenhan oli kuin satua vaan (aiheestakin johtuen ;-)), mutta kun tuotetta piti alkaa miettiä laajemmin toimialan trendien ja näkymien taustaa vasten ja kertoa, miten nämä huomioidaan ja hyödynnetään tuotteistamisessa ja mitkä lait ja säädökset vaikuttavat tarina-polun toteuttamiseen, meinasikin tulla tenkkapoo. Mutta tehty on joka tapauksessa ja arvioijille lähetetty - ja nyt ei muuta kuin odotellaan tutkintotilaisuutta ja viimeistä tuomiota... 


Kaiken kaikkiaan tuntuu kuitenkin hyvältä saada tämä opintoprojekti pian päätökseen. Viimeinen ponnistus on vielä koulun omat matkailumessut, sitten pieni kesäloma ja kohti uusia haasteita... Ja millaisia - pelkkä ajatus saa elimistön kääntymään ylösalaisin. Minkäs teet - tunneihminen elää odotuksenkin läpi koko kehollaan. 


Olen jo jonkin aikaa nähnyt unia uuteen vaiheeseen siirtymisestä ja jostain elämääni tulevasta hyvästä (rahasta?), en minään selkokuvina, mutta symboleina joiden olen tiennyt olevan merkityksellisiä (laivamatkoja, vauvoja kakkaamassa - no nyt tiedän että monia alkoi naurattaa ;-))). Kun minulta on kysytty, mitä aion tehdä valmistuttuani, olen vastannut hymyssä suin: "En tiedä". Ei minun ole tarvinnut tietää, vastaus tulee kun sen aika on. Ja nyt näyttää siltä että se on tullut - ja se tuntuu niin oikealta. Pois väliportaasta kohti omaa tuotantoa - niin mielenkiintoista ja haasteellista! Täältä tullaan, opintojen jälkeinen elämä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti