tiistai 29. maaliskuuta 2011

Bloggaamisen sietämätön keveys

Täällä sitä istutaan sosiaalisen median seminaarissa luomassa blogia. Somen keltanokka alkaa upota internet-hetteikköön yhä syvemmälle. Puolitoista kuukautta FB:ta takana ja monta uutta "kaveria" rikkaampana uskaltauduin ottamaan seuraavan haparoivan askeleen uudenlaisen yhteisöllisyyden kiehtovassa maailmassa. Kysymys kuuluukin: kuka tästä lähin meillä siivoaa, pyykkää ja tiskaa kun mamma istuu koneella, feissaa ja bloggaa.. ;-)

3 kommenttia:

 1. Meillä aikanaan lapset sai valita siivouspäivänä: imurointi, matoojen ulos vienti, vessojen pesu tai pölyjen pyyhintä. Otin itse keittiön siivoamisen kontolleni. Toimi murrosikään asti oikein hyvin. Niin ja se mies sai myös valita jonkin noista yllä mainituista.

  VastaaPoista
 2. Terävästi pistit heti blogit käyttöön.

  Mamman kannattaa varmastikin jatkaa feissailua työn lomassa.

  Puoliso tulee kotiaskareissa vastaan mielellään,
  kun suhteet on muuten kunnossa.

  VastaaPoista
 3. Hei,kiitokset kommenteistanne! Ehkäpä uskaltaudun kirjoittamaan vielä toisenkin kerran jahka aikaa, voimia ja aihetta löytyy. Tai aiheitahan on maailma pullollaan, mutta tänne haluaisin kirjoitella vähän pidempää, pohdiskelevampaa tarinaa kuin tuonne fb:n puolelle...

  Ja juu, on tuota kotitöiden delegointia tässäkin huushollissa harrastettu, vanhanaikaisesti kasvatettu minäni ei vain oikein hyväksyisi tällaista "hyödytöntä" koneella roikkumista ennen kuin tuo ja tuo ja vielä tuokin asia on tehty :-)

  VastaaPoista